Clubblad:

Klik hier voor CLUBBLAD

Beste leden,

Er zijn wat wijzigingen betreffende het openen van het clubblad, hieronder mijn vragen en het antwoord van de clubblad producent.

Hierbij reactie op jouw onderstaande e-mail:

> 1 Wanneer het blad is geopend doet het "bekijk full screen" het niet, de cursor blijft zoeken.

De knop 'bekijk full-screen' heeft een andere functie gekregen. Het is nu niet meer mogelijk om het browserscherm beeldvullend te maken (beveiliging van browsers). De knop heeft nu als functie dat binnen het browserscherm alleen nog het blad te zien is en bijvoorbeeld niet de covers van voorgaande edities onderin. Die functie vervult de knop goed wanneer wij hem hier testen. Mocht jij merken dat de knop deze functie niet goed uitvoert, neem dan weer contact met mij op.

> 2 door rechts onder het blad te klikken gaat het blad niet om, dit moet met de muis helemaal omgeslagen worden.

Dit doet hij bij ons wel. Je kan ook links of rechts op de dunne balk met de pijlen klikken, dan wordt ook de bladzijde omgeslagen.

> 3 het geluid van volgende blad is verdwenen.

Dat klopt. Dit geluid komt in principe niet meer terug.

> Wat is eigenlijk de reden dat er is veranderd van systeem.

Onze oude versie functioneerde op basis van programmeertaal 'Flash'. Deze taal is helaas opgegeven en wordt uitgefaseerd. Vanaf eind 2020 zal deze taal niet meer te gebruiken zijn. We zijn om deze reden omgeschakeld naar een systeem zonder Flash.

147-Oktober-2015

146-juni-2015