----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- - - Uitnodiging - - -

Hierbij nodigen wij de leden van De Nieuwe Haven uit tot het bijwonen van de algemene leden vergadering.

- Datum          : Is uitgesteld naar een nader te bepalen datum.

- Aanvang      :20.00 Uur.

- Locatie        :Clubhuis WSV De Nieuwe Haven.

Wij rekenen op u komst en betrokkenheid en heten u van harte welkom om een bijdrage te leveren aan u vereniging.

Het bestuur WSV De Nieuwe Haven

- - - Agenda - - -

Algemene leden vergadering: WSV De Nieuwe Haven.

Datum           :Is uitgesteld naar een nader te bepalen datum.

Aanvang       :20.00 Uur.

Locatie          :Clubhuis WSV De Nieuwe Haven.

1. 1: Voorzitter; Peter van der Lee

1. Opening.

2. Bespreken actie punten ALV 6 November 2019.

3. Goedkeuring notulen ALV 6 November 2019.

4. Uitleg NAGEKOMEN wijzigingen regelement en goedkeuring leden vragen

5. Overige wat ter tafel komt.

2. Secretaris; Ton Teunissen.

1. Verslag leden administratie. Opzeggingen, nieuwe leden, box bezetting.

2. Overleg gemeente inzake baggeren onder steigers.

3. Inkomende post

3. Penningmeester; Walter Hijweege.

1. Financieel verslag.

2. Verslag kascommissie.

3. Verkiezing kascommissie.

4. Havencommissaris; Peter Hendriks.

1. Overleg gemeente inzake baggeren onder steigers.

2. Verrichtte werkzaamheden periode 2019/2020.

3. Planning komende periode 2020.

5. Openstaande bestuursfunctie: Voorzitter en verkiezing.

6. Bestuurslid: Willem van den Bos

1. Uitleg VVW Toervaarten België en Zuid Nederland.

7. Rondvraag; Peter van der Lee.

Berichtgeving van VAMEX

Verlengen

Per 1 juli 2014 is de verplichte verlenging van het vaarbewijs op 70-jarige leeftijd wettelijk afgeschaft. Ook het daarna elke 5 jaar opnieuw verlengen van het vaarbewijs is niet langer meer nodig.

Met deze wetswijziging is het Klein Vaarbewijs en het Groot Pleziervaartbewijs dus onbeperkt geldig geworden. Dit geldt ook voor alle bestaande vaarbewijzen die voor 1 juli 2014 zijn afgegeven en nog een vervaldatum op het vaarbewijs hebben.

Vaart u alleen in Nederland?

Als u uw vaarbewijs alleen in Nederland gebruikt, dan kunt u gewoon met uw vaarbewijs blijven varen, ook al heeft uw vaarbewijs een vervaldatum die inmiddels is verstreken. Uw vaarbewijs is immers op basis van de nieuwe wetgeving onbeperkt geldig. De geldigheid van alle vaarbewijzen zal door de politie in Nederland gecontroleerd worden op basis van de nieuwe regelgeving.

Vaart u in het buitenland?

Als u ook in het buitenland gebruik wilt maken van uw vaarbewijs, is het verstandig uw vaarbewijs met een (binnenkort) verlopen vervaldatum om te ruilen voor een nieuw exemplaar zonder vervaldatum. Daarmee voorkomt u in ieder geval mogelijk lastige discussies met de buitenlandse politie, die vaak niet op de hoogte is van wetswijzigingen in een ander land.

Wilt u uw vaarbewijs omruilen voor een nieuw exemplaar zonder vervaldatum, dan kunt u via het blauwe blok hiernaast een omzetting aanvragen.

N.B. Voor vaarbewijzen afgegeven met een medische beperking kan nog wel een beperkte geldigheidsduur gelden. Deze dienen dan ook nog wel verlengd te worden.

Hierondere vind u diverse links die u verder verwijst, klik op het onderwerp en deze verwijst u verder.

VNM Nieuwsbrief         vvw logo