openingswoord van de voorzitter 04-01-2021

Beste leden,

 

Ik wil mij even voorstellen, Roel Verbrugge door U gekozen tot voorzitter van WSV De Nieuwe Haven en ben sinds 1986 lid.

Om te beginnen wil ik U een gezond 2021 wensen met hopelijk veel zonnig vaarplezier en kunnen we weer op het water genieten zonder de beperkingen die ons door Corona en de daarna volgende lockdowns werden opgelegd.

Gelukkig is er licht op het einde van de tunnel nu de regering bezig is om ons allen te kunnen laten inenten zodat we deze zwarte bladzijde  snel achter ons kunnen laten en weer van de vrijheid op het water kunnen genieten.

Ook hoop ik dat we elkaar dan op de steiger of in de kantine onder het genot van een drankje weer kunnen ontmoeten en zoals vanouds weer een sluitingsavond, nieuwjaarsreceptie of ander festijn kunnen organiseren.

Binnen een paar weken wordt in Schiedam en ook op onze haven begonnen met baggerwerkzaamheden, hiervoor zullen een aantal schepen verhaald moeten worden, zodra bekend is op welke boxen dat van toepassing is wordt er door ons bericht gestuurd.

Het is mogelijk dat U bijvoorbeeld naar de steigers van het beurtschip of elders in de gemeente zult moeten varen.

Ook het onderhoud op de oude steiger gedeeltes heeft onze aandacht en zodra dat weer mogelijk is gaan we per mail bericht sturen om U op te roepen voor een werkbeurt, mogelijk zullen data daarvan anders worden dan in de eerder gezonden lijst staat.

 

Nogmaals veel gezondheid en vaarplezier,

 

Roel Verbrugge

Voorzitter